Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Ik gaf mijzelf de Dyson V11 cadeau…en riskeerde hiermee een echtscheiding

20 november, 2020

Ik gaf mijzelf de Dyson V11 cadeau…en riskeerde hiermee een echtscheiding

20 november, 2020

En in deze blog vertel ik er meer over. Niet gesponsord, gewoon omdat jullie er zo onwijs veel vragen over blijven stellen. En aangezien het best een flinke aankoop is, kan ik mij voorstellen dat het fijn is om andermans ervaring te lezen, alvorens je een nier verkoopt. Dus hup, door naar mijn nieuwe, easy life met de Dyson V11. Die wij dus zelf gekocht hebben. Die vraag kreeg ik ook veel, I wishhh haha.

Riskerende echtscheiding

Waarom wij voor de Dyson kozen? Nou eerlijk gezegd koos ík voor de Dyson, en mijn man bijna voor een scheiding haha. Hij vond het achterlijk duur en onnodig, we hadden immers een prima stofzuiger. Dat laatste was ik het niet mee eens. Stofzuigen deed ik met veel tegenzin en vooral met veel pijn. Dat gesleep met zo’n zwaar, log ding. De trap stofzuigen was bijna suïcidaal en de zolder? Die wist niet eens wat een stofzuiger was.

Met mijn astma is het wel belangrijk dat er dagelijks gestofzuigd wordt, ik krijg het erg benauwd van de stof en haren. Na de komst van onze dochter wilde ik al helemaal geen dag overslaan, ik vond het een onhygiënisch idee dat mijn baby zou rond kruipen op een harige, vieze vloer. Maar ja, dat stofzuigen was gewoon echt een hele opgave die ik liever ontweek.

De Dyson kwam in mijn hoofd… en echt, als er iets in mijn hoofd komt dan moet ik het hebben. Zodoende legde ik de Dyson voor bij mijn man, en riskeerde ik een scheiding. Hij moest er niks van weten. Tot ik op Instagram een vragensticker plaatste en jullie ervaringen vroeg. Deze waren veelbelovend en ik wist mijn man een soort van te overtuigen. We gingen naar de winkel om de stofzuiger te bekijken, haha. Bekijken. Kijken en niet kopen, dat ken ik niet. Dus, we gingen naar huis met de Dyson V11 Torque Drive Extra. De beste aankoop van 2020.

Voordelen

Jullie kwamen hier natuurlijk voor mijn ervaring met de Dyson, dus ik som alvast even wat voordelen op:

  • Hij is snoerloos, waardoor je hem veel makkelijker pakt
  • Kruimeldief optie, met de kracht van een stofzuiger (ideaal voor de trap!)
  • Roterende borstels, echt de hemel met die hondenharen op tapijt of de mat
  • Accuduur van een uur, ik kan zonder problemen 3 verdiepingen stofzuigen
  • Geen luid gezoem, het is een hele stille stofzuiger
  • Makkelijk op hoge hoogtes te komen, om bijvoorbeeld spinnenwebben weg te halen
  • Met extra accessories kan je oa al staand onder de bank stofzuigen, tussen elke kier komen of je auto grondig stofzuigen
Keuzesss, zoveel keuzes

Kortom, stofzuigen is tegenwoordig echt een feestje. Hij hangt bij ons in de keuken, en ik pak nu standaard elke ochtend meteen de Dyson om even door het huis te sjezen. Het gewicht vind ik reuze meevallen, de V11 is wel iets zwaarder dan de voorgangers, maar niet dusdanig zwaar dat ik er last van heb. Met een hond raad ik je sowieso aan om eentje te kiezen met een grote opvangbak. Er zijn varianten met een klein bakje, maar dat zit dan echt binnen no-time vol. Ik kan nu het hele huis stofzuigen, en daarna leeg ik hem gewoon. Wat overigens ook echt mega makkelijk gaat!

Mocht je nou denken: Kyr, jij bent echt helemaal op je achterhoofd gevallen met dat bedrag. Don’t worry, dat denken meer mensen en kan ik mij goed voorstellen. Het is ook gewoon een dure stofzuiger, maar ik ga er wel van uit dat ik hier nog jaren plezier van heb. Je kan er ook voor kiezen om wat goedkoper te zitten, en te kiezen voor de Dyson V10, momenteel alleen beschikbaar in de Animal variant (niet dat dat uit maakt, één pot nat haha). Of nog een tikkeltje goedkoper, de V8 die beschikbaar zijn (prijs aflopend) in Absolute Pro, Parquet, Motorhead en de Animal+. Als je nóg goedkoper wil, is de V7 Motorhead ook nog te koop, voor maar €330.

Tot slot

Voordat ik een lading aan vragen krijg: nee, wij zijn niet gescheiden. Ja, mijn man is er inmiddels ook erg blij mee. Of wij een nier hebben moeten verkopen? Maybe. Maar wellicht is het dan een leuk cadeautje om te vragen als trouwcadeau, housewarming cadeau, voor je verjaardag of gewoon Omdat Het Kan! Shopze, dames :-) En bij vragen, feel free to ask!

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra, een jonge mama van twee wondertjes die wij mochten omarmen na een pittig fertiliteitstraject. Samen met mijn man en onze hond vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid en fertiliteitsbehandelingen, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik onder andere taboes rondom het ouderschap en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

BabyBaby
×