Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Kyr’s Favs | Alecto babyfoon met camera

22 augustus, 2020

Kyr’s Favs | Alecto babyfoon met camera

22 augustus, 2020

Van Alecto kregen wij de DVM-275om te testen, een mooie babyfoon met camera. De parent-unit heeft een groot scherm, waarop ik de tijd en kamertemperatuur ook kan zien. Er is zelfs een functie om liedjes of white noise aan te zetten. En wat ik echt een uitkomst vind, is dat ik de camera op afstand kan besturen. Ideaal! Want welke baby ligt nou stil!?

Buikslaper

Zoals jullie weten is onze dochter een echte buikslaper. Was ook te verwachten, manlief en ik zijn ook beiden een buikslaper. We hebben het een tijdje geprobeerd om haar op haar rug te leggen, maar dit was keer op keer drama. Zodoende heb ik het opgegeven en mag ze op haar buik liggen. Ondanks dat dit altijd goed gaat, vond ik het toch eng om dan bij haar weg te lopen. Al haar slaapjes deed ze dus in mijn gezelschap, want ik wilde haar kunnen zien.

Natuurlijk wisten wij wel van het bestaan van babyfoons met camera maar ik dacht dat deze gehackt konden worden. Ik ben vast niet de enige die hier ontzettend panisch over is, het lijkt mij dan ook goed om te vertellen dat dit vrijwel onmogelijk is tussen een babyfoon die met een parent-unit werkt. Is dat even een geruststelling! Win-win-win situatie voor ons, Chloë kan lekker op haar buik slapen terwijl ik ondertussen andere dingen kan doen, en het is een veilige babyfoon waar echt niet ineens Russisch gekakel uit komt. Ik kijk teveel films denk ik haha.

Gebruiksvriendelijk

Goed, terug naar de babyfoon. Jullie zijn vast benieuwd geworden nu. Ik vind de babyfoon vrij compact, het zijn geen lompe onderdelen dus als wij ergens heen gaan kan je alles heel makkelijk meenemen in je -toch al veel te grote- luiertas. Het systeem is erg gebruiksvriendelijk en voor de grote ongeduldigen zoals ik, die geen gebruiksaanwijzing lezen, heb je het zo door.

Via de pijltoetsen kan je de camera alle kanten op laten draaien. Dit is echt zo fijn, gezien Chloë nog al van het draaien, schuiven en zakken is. De camera volgt haar wel! Er is een functie om terug te praten (zal ik niet doen bij een baby, ze schrikken zich wezenloos. Wel handig bij wat oudere kinderen haha) en je kan uitbreiden met meer camera’s. Mocht je dus meer kinderen hebben, is één babyfoon zelfs genoeg. Via de parent-unit kan je met een klik switchen naar andere camera’s.

Tot slot

En buiten al die handige functies om, ziet hij er ook nog eens super mooi uit. Zeg nou zelf… Hij staat zeker niet verkeerd in onze woonkamer! Ik ben blij, en ze zeggen toch: blij mama, blije baby 😁

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra en met mijn 22 jaar ben ik een jonge mama van ons wondertje Chloë Isabel, die wij op 5 januari 2020 mochten omarmen. Samen met mijn man en honden vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik taboes rondom het ouderschap, en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

×