Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Kyr’s Favs | BabyBunny invul boeken

14 augustus, 2020

Kyr’s Favs | BabyBunny invul boeken

14 augustus, 2020

Yes, mijn eerste review in de nieuwe rubriek: Kyr’s Favs. Op Instagram krijg ik dagelijks veel berichten over wat mijn favoriete producten of beste aankopen zijn geweest, of ik tips heb voor nieuwbakken/aanstaande ouders en uitzetlijsten wil delen. Zo is deze rubriek ontstaan, daar waar ik op Instagram al een highlight met ‘Momlifehacks’ heb staan, leek het mij ook fijn om jullie op deze manier kennis te laten maken met mijn favoriete items en merken.

Kyr’s Favs zal afwisselen met van alles en nog wat, en niet persé enkel baby gerelateerd. Van decoratie tot natuurlijke verzorgingsproducten, van schoonmaakmiddelen tot boeken. Allemaal leuke, fijne, goede en uiteraard het liefst natuurlijke producten, die ik met veel plezier gebruik. Zo kan ik jullie een leidraad geven, want zeker als je voor het eerst ouders wordt, zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag gaan we de invulboeken van Baby Bunny reviewen. Lezen jullie mee?


Baby Bunny heeft allerlei toffe, tijdloze invul boeken. Voor kraambezoek, opa en oma, tijdens de zwangerschap of voor dagjes uit. Alles kan je opschrijven, met genoeg ruimte voor foto’s en notities. Mooi om te bewaren en later terug te lezen, of aan je kindje(s) mee te geven. En ontzettend leuk om cadeau te krijgen als zwangere of net bevallen moeder!

Letters to You

Wat ik zo leuk vind aan Baby Bunny is dat de boekjes te personaliseren zijn en ze -door het strakke, tijdloze design- overal in huis neergezet kunnen worden. Zelfs als ze helemaal in zicht zouden staan of liggen, zien ze er mooi uit en lijken ze op het eerste oog niet op een invul boekje.

BabyBunny “Letters to You” boekje met naam
€32,95

Het Letters to You boekje zit boordevol ruimte voor lieve brieven. Ontzettend leuk en waardevol om later aan je kindje te geven. Ik was meteen begonnen met schrijven, en pak het boekje er nu bij als iets op m’n hart ligt. Dan kan ik heerlijk van mij afschrijven voor en naar Chloë. Op dit boekje hebben wij haar naam laten drukken. Hij is ook zonder naam beschikbaar, ook hartstikke leuk om cadeau te geven!

Wat je er in schrijft is natuurlijk helemaal aan jou. Je kunt er een soort dagboek van maken, maar ook enkel poëtische brieven in schrijven aan je kindje. Of elke maand een heel overzicht over wat die maand gebeurd is. You name it! Ik gebruik het Letters to You boekje als een dagboekje met brieven aan Chloë.

BabyBunny receptenboekje met naam
€24,95
Chloë’s recepten

Deze keukenprinses moest natuurlijk het receptenboekje hebben. En wát is het een leuk boekje! Van ontbijt tot diner, alles kan er uitgebreid in geschreven worden. Met ruimte voor extra notities, leuk om bijvoorbeeld te schrijven dat dat ene gerecht geen succes was, de keuken ontplofte of om een handig lijstje op te schrijven met wat je kleine allemaal wel en niet mag eten.

Chloë is echt een vreetmonster, dus het receptenboekje begint ook al aardig gevuld te raken. Op mijn Instagram en in een volgende blog over haar eerste hapjes, zal ik wat favoriete receptjes delen uit het boekje!

Baby eerste jaar invulboekje zonder naam
€24,95
Baby eerste jaar

En dan hebben we natuurlijk ook het baby’s eerste jaar boekje. Hoe leuk is het om later terug te lezen wanneer ze hun mijlpalen bereikt hebben, hoe jij je voelde in die eerste weken en waar het eerste simpele uitje naartoe ging!?

Ook dit boekje heeft het mooie, strakke en tijdloze design en een ruime inhoud met genoeg plek voor foto’s en briefjes. Inclusief een hele pagina voor alle mijlpalen. Zó leuk om in te vullen! Ik vind schrijven echt heerlijk, en al helemaal als het over mijn Chloë gaat. Met de invulboekjes ben ik dus uren zoet. Lekker schrijven voor Chloë, aan Chloë. Alles vastleggen voor later. Daar waar we het moeten doen met herinneringen, kan ik haar nu ook iets tastbaars geven vanuit haar jeugd. Zo waardevol!

Ik ben benieuwd. Heb jij een boekje waar je alles in kan schrijven van je kleine?

En lieve Baby Bunny, bedankt voor de mooie boekjes! Wij gaan hier heel veel plezier van beleven.

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra en met mijn 22 jaar ben ik een jonge mama van ons wondertje Chloë Isabel, die wij op 5 januari 2020 mochten omarmen. Samen met mijn man en honden vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik taboes rondom het ouderschap, en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

BabyBaby
×