Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Kyr’s Favs | Bumbo multi seat

6 oktober, 2020

Kyr’s Favs | Bumbo multi seat

6 oktober, 2020

Hey you! Vandaag weer een nieuwe, toffe review voor Kyr’s Favs. Op Instagram krijg ik dagelijks veel berichten over wat mijn favoriete producten of beste aankopen zijn geweest, of ik tips heb voor nieuwbakken/aanstaande ouders en of ik mijn uitzetlijsten wil delen. Zo is deze rubriek ontstaan, daar waar ik op Instagram al een highlight met ‘Momlifehacks’ heb staan, leek het mij ook fijn om jullie op deze manier kennis te laten maken met mijn favoriete items en merken.

Kyr’s Favs zal afwisselen met van alles en nog wat, en niet persé enkel baby gerelateerd. Van decoratie tot natuurlijke verzorgingsproducten, van schoonmaakmiddelen tot boeken. Allemaal leuke, fijne, goede en uiteraard het liefst natuurlijke producten, die ik met veel plezier gebruik. Zo kan ik jullie een leidraad geven, want zeker als je voor het eerst ouders wordt, zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag gaan we de multi seat van Bumbo reviewen. Lezen jullie mee?

Alle voordelen op een rijtje

De Bumbo multi seat is een super handig stoeltje, die je overal in huis kan gebruiken. Ideaal om mee te nemen op vakantie, hij is te bevestigen aan bijna elke eetkamer- of tuinstoel en licht in gewicht. Chloë is fan! Ze zit er heel graag in en vindt het leuk om gezellig bij ons te zitten.

De multi seat heeft voor mij echt een hele hoop voordelen, waaronder:

  • Hij is makkelijk mee te nemen;
  • Er zit een eetblad bij zodat hij gebruikt kan worden als kinderstoel;
  • Het materiaal is erg makkelijk schoon te maken;
  • De bodem is van anti-slip, hij kan dus ook makkelijk op de grond gebruikt worden;
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, voor ieder wat;
  • Door de compactheid kan je hem makkelijk opbergen en neemt hij weinig ruimte in beslag.
De multi seat bevestigd op een tuinstoel

De riempjes zijn verstelbaar, zowel bij je baby als die voor om de stoel heen. Ze passen er dus altijd prima in. Wij hebben de multi seat meegenomen op vakantie en waren er zo blij mee. Veel handiger dan zo’n lompe kinderstoel die je hele auto in beslag neemt haha.

Op vakantie

Tijdens de vakantie werd de multi seat de hele dag door gebruikt. Als we gingen douchen, zat Chloë gezellig bij ons in de badkamer. Tijdens het koken zat ze er gezellig bij, en met het avondeten konden we de stoel bevestigen aan de tuinstoel, want ja: we hadden mega lekkere, warme dagen!

Thuis zit Chloë er ook regelmatig in, de box vindt ze niet zo leuk meer en met de multi seat kan ze toch veilig zitten en spelen, zodat ik even met andere dingen bezig kan. Al met al raad ik hem jullie zeker aan en krijgt hij van mij 5 sterren ⭐️

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra en met mijn 22 jaar ben ik een jonge mama van ons wondertje Chloë Isabel, die wij op 5 januari 2020 mochten omarmen. Samen met mijn man en honden vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik taboes rondom het ouderschap, en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

×