Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Kyr’s Favs | opblaasbaar Tubble ligbad

23 november, 2020

Kyr’s Favs | opblaasbaar Tubble ligbad

23 november, 2020

Hey you! Vandaag weer een nieuwe, toffe review voor Kyr’s Favs. Op Instagram krijg ik dagelijks veel berichten over wat mijn favoriete producten of beste aankopen zijn geweest, of ik tips heb voor nieuwbakken/aanstaande ouders en of ik mijn uitzetlijsten wil delen. Zo is deze rubriek ontstaan, daar waar ik op Instagram al een highlight met ‘Momlifehacks’ staan, leek het mij ook fijn om jullie op deze manier kennis te laten maken met mijn favoriete items en merken.

Kyr’s Favs zal afwisselen met van alles en nog wat, en niet persé enkel baby gerelateerd. Van decoratie tot natuurlijke verzorgingsproducten, van schoonmaakmiddelen tot boeken. Allemaal leuke, fijne, goede en uiteraard het liefst natuurlijke producten, die ik met veel plezier gebruik. Zo kan ik jullie een leidraad geven, want zeker als je voor het eerst ouders wordt, zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag gaan we het hebben over het bad van Tubble, die opblaasbaar is en hierdoor te gebruiken in vrijwel elke badkamer, zelfs op het balkon of in je tuin. Lezen jullie mee?


Al zo lang ik mij kan heugen ben ik echt een bad liefhebber. Bij mijn tante lag ik regelmatig in bad, en mijn wens voor een ligbad in onze nieuwe badkamer is ook zeer groot. Helaas past het qua indeling niet, omdat mijn man geen bad met douche combinatie wil. Het wordt dus gewoon een inloop douche. Even was ik lichtelijk teleurgesteld, tot Tubble op ons pad kwam.

Want wat is er nou mooier dan het genot van een ligbad, met het gemak om hem ook weer op te kunnen bergen? Wij zijn er mega enthousiast over en omdat er op Instagram ook veel vragen over waren, schrijf ik deze blog voor jullie.

Een wat?

Ja, die vraag snap ik. Zelf had ik er ook nog nooit van gehoord. Weer een extra reden om er heel veel over te vertellen! Om te beginnen, Tubble is dus een opblaasbaar ligbad. Hij is verkrijgbaar in twee maten en kleuren, waarvan wij de Royale Blue Lagoon hebben. De Royale is iets groter dan de Compact variant, en hier zou je ook met twee volwassenen in kunnen. Niet dat dat bij ons de bedoeling is, want ik ga veel liever met Chloë in bad haha.

Daar over hebbende, is Tubble dus ook echt geschikt voor kinderen. Chloë is gek op badderen en ik vind het makkelijker dan douchen. Zeker als ze straks wat ouder is. Wij zitten dus met regelmaat samen in bad. Soms ook gewoon midden op een zondag middag, gewoon omdat dat kan. Wat een plezier! Naderhand blijf ik nog even in mijn eentje chillen, terwijl mijn man Chloë afdroogt en voorziet van schone kleding. Een betere zondag kan ik mij niet bedenken.

Hoe werkt het?

Ook een veelgestelde vraag, want: is het moeilijk om het bad op te zetten? Het antwoord is simpel. Nee, dat is het niet. Geloof mij, ik ben liever lui dan moe. Maar de Tubble opzetten en opbergen is makkelijker dan het gesjouw met een plastic badje, waar alle zeep aan blijft plakken en zo. In de doos zit een slang inbegrepen met twee uiteindes, deze plaats je in beide luchtgaten, en op het enkele gedeelte plaats je de luchtpomp. Binnen no-time blaas je je Tubble op en staat hij klaar.

Aan de tuit, onder het bad, plaats je de afvoerslang en vullen maar! Als je klaar bent met badderen, trek je de dop open en leeg je het bad met de slang bijvoorbeeld in het putje. Wij hebben momenteel nog een douchecabine, waardoor het lastiger is om het bad te legen. Maar, ook daar hebben ze iets voor bedacht. Met deze handige waterpomp, leeg je het bad ook zo.

Als al het water er uit is, spoel ik het bad nog even na met de douche en zet ik ‘m op zijn kant om te drogen. In principe laat ik ‘m dan ook staan, of ik berg ‘m op in de ingebouwde kast in de hal boven. Omdat wij de ruimte er voor hebben, hoef ik het bad niet leeg te laten lopen en steeds in de doos op te bergen. We gebruiken de Tubble ook vaak genoeg om er geen hinder van te ondervinden. Mocht je nou geen ruimte hebben om het bad te laten staan, kan je ‘m met de luchtpomp ook leeg zuigen. Ook dit is zo gebeurd :-)

Tot slot

Wat ik je kan garanderen is plezier, genot en ontspanning. Het is een heerlijk bad, waar je ook enorm comfortabel in kunt liggen. De bodem heeft een soort zachte foam laag, waardoor de Tubble een stuk zachter is dan regulieren baden. Met een handige cup houder kun je je wijntje ook nog kwijt ;-) En het leuke is: de Tubble kan je werkelijk overal opzetten. Warme zomeravonden? Hoppa, bad in je tuin of op je balkon. Ge-nie-ten!

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra en met mijn 22 jaar ben ik een jonge mama van ons wondertje Chloë Isabel, die wij op 5 januari 2020 mochten omarmen. Samen met mijn man en honden vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik taboes rondom het ouderschap, en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

BabyBaby
×