Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Kyr’s Favs | Snurk Amsterdam baby beddengoed en pyjama’s

27 november, 2020

Kyr’s Favs | Snurk Amsterdam baby beddengoed en pyjama’s

27 november, 2020

Hey you! Vandaag weer een nieuwe, toffe review voor Kyr’s Favs. Op Instagram krijg ik dagelijks veel berichten over wat mijn favoriete producten of beste aankopen zijn geweest, of ik tips heb voor nieuwbakken/aanstaande ouders en of ik mijn uitzetlijsten wil delen. Zo is deze rubriek ontstaan, daar waar ik op Instagram al een highlight met ‘Momlifehacks’ staan, leek het mij ook fijn om jullie op deze manier kennis te laten maken met mijn favoriete items en merken.

Kyr’s Favs zal afwisselen met van alles en nog wat, en niet persé enkel baby gerelateerd. Van decoratie tot natuurlijke verzorgingsproducten, van schoonmaakmiddelen tot boeken. Allemaal leuke, fijne, goede en uiteraard het liefst natuurlijke producten, die ik met veel plezier gebruik. Zo kan ik jullie een leidraad geven, want zeker als je voor het eerst ouders wordt, zie je door de bomen het bos niet meer. Vandaag gaan we het hebben over het baby beddengoed en de pyjama’s van Snurk Amsterdam, die worden gemaakt van biologisch katoen en ontzettend toffe printjes hebben. Lezen jullie mee?


Baby beddengoed

Laten we starten bij het leukste, ‘t beddengoed voor het bed van je kleine. Voor mij is het vooral heel belangrijk dat Chloë fijn en veilig kan slapen. Onder een dekentje met een goede, ademende stof en uiteraard van biologisch katoen. Yay voor Snurk, want zij maken alles met biologisch katoen :-) Hoe fijn is de gedachte dat je kindje onder beddengoed slaapt die zonder toxische stoffen is gemaakt, en ook nog eens iets goeds doet voor het milieu? Iets wat voor ons hoge prioriteit heeft. Voor Chloë’s bed koos ik de volgende setjes uit:

Arctic Friends ledikant set

En de:

Breton Pink ledikant set

De keuze is reuze dus je kunt je voorstellen dat ik eigenlijk niet kon kiezen. Ze zijn allemaal zo leuk! Voor onszelf koos ik de Pom Pom uit, die echt prachtig staat bij onze donkerblauwe muur. De kwaliteit is fantastisch, het is een hele zachte stof die ook mooi blijft na het wassen. Door de gebroken nachten, hecht ik nog meer waarde aan slaap. Dan verklap ik ook even, dat ik mij nu nog meer verheug op wanneer het eindelijk bedtijd is. Het liefst duik ik er stiekem veel vroeger al in. Lekker snurken onder mijn Snurk, in mijn Snurk.

Nu zijn jullie vast ook nieuwsgierig geworden naar de pyjama’s. Dezelfde kwaliteit, dezelfde zachte stof, maar nu draag je het. Weer zonder toxische stoffen en gemaakt van hoogwaardig, biologisch katoen. Ik loop er tegenwoordig de hele dag in! Chloë en ik hebben een matching pyjama nu, en stiekem vind ik dat erg leuk haha. Ondanks dat ik altijd heb geroepen dat wij niet aan matchen doen. Ook hier kan je weer kiezen uit talloze leuke en grappige printjes. Wij gingen voor de Clay Rainbow set. Een pyjama waar je in wil wonen! Jammer voor mijn man en onze portemonnee, want nu wil ik alle Snurk pyjama’s en beddengoed kopen. Ik voel een nieuwe verslaving aankomen ;-)

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra en met mijn 22 jaar ben ik een jonge mama van ons wondertje Chloë Isabel, die wij op 5 januari 2020 mochten omarmen. Samen met mijn man en honden vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik taboes rondom het ouderschap, en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

BabyBaby
×