Laatste blogs

Subscribe & Follow

Categories

Schattige babykleertjes shopblog

1 september, 2022

Schattige babykleertjes shopblog

1 september, 2022

Wie kent ze nou niet, Schattige Babykleertjes, een super leuke webwinkel met een ruim assortiment aan baby- en kinderkleding. Wij shoppen er al jaren met veel plezier!

Wij ontvingen laatst weer een mooi pakket met najaar kleding voor de meisjes. In deze blog laat ik een aantal items zien die wij gekozen hebben :)

Om te beginnen kijk ik altijd bij het merkje Levv, vooral die newborn kleding vind ik echt fantastisch. Mooie neutrale kleuren, lieve printjes en hoogwaardige kwaliteit. De items die ik heb zijn van bio katoen, wat voor mij ook wel een pluspunt is! En dit setje hierboven is toch ook gewoon belachelijk schattig!?

Door naar Noppies, nog zo’n fijn merk. Biologisch katoen, prachtige printjes en stofjes. Noppies is hier al jaren favoriet en bij Schattige Babykleertjes is een heel ruim aanbod te vinden! De nieuwe collectie is om te smelten, en Noppies heeft ook altijd erg fijne winterjassen en skipakken! Ideaal voor op de fiets als het straks kouder wordt.

En Name-it niet te vergeten natuurlijk. Ook weer biologisch katoen en ik vind elke nieuwe collectie steeds leuker en leuker. Voor de jongens lekker stoer, voor de meisjes liefelijk bloemig. Ik houd er van! Mijn meisjes hebben beiden veel Name-it in de kast hangen. De rompers van Name-it vind ik ook altijd erg fijn, mooi smal en groeien lang mee. En het fijne, zelfs na tientallen keren dragen en wassen is de print nog prachtig!

Het merk Müsli heb ik pas recent ontdekt, maar wat een fijne kleertjes zijn dit ook zeg! Mijn baby heeft afgelopen zomer heerlijk geflaneerd in de Müsli pakjes, en ik vul nu langzaam aan haar najaar items er ook mee aan. Want zeg nou zelf, deze printjes! Die zijn toch geweldig.

Zijn jullie al helemaal klaar voor het najaar? Bij Schattige Babykleertjes slaag je sowieso! Via Instagram hebben zij ook regelmatig erg leuke acties, en wie weet ik binnenkort ook wel 🙌🏻

Helaas nog geen reacties. We vinden je erg lief als je de eerste bent!

Laat een reactie achter

Welkom op A Little Bit Pregnant

Welkom op A Little Bit Pregnant

Even voorstellen

Hoi! Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Mijn naam is Kyra, een jonge mama van twee wondertjes die wij mochten omarmen na een pittig fertiliteitstraject. Samen met mijn man en onze hond vormen wij een gezin van 5 in Zwolle. A Little Bit Pregnant© is begonnen in het teken van onvruchtbaarheid en fertiliteitsbehandelingen, en zo is mijn naam ook ontstaan. Een klein beetje zwanger, door de hormonen, door de wens, door de behandelingen. Daarnaast bespreek ik onder andere taboes rondom het ouderschap en deel ik zoveel mogelijk over mijn chaotische doch heerlijke leven als jonge moeder. Heel veel leesplezier!

Kyra Elgersma

Socials

BabyBaby
×